No tak jak jsem už říkal nebo spíše psal já jsem Jakub Donda.Je mi 17 let. Můj příběh začíná v sobotu v Kadaňské nemocnici. Proč zrovna v Kadani to fakt nemam tušení a vlastně jsem se nad tím nikdy nezamyslel a upřímně mně to ani moc nezajímá.
Momentálně studuji střední průmyslovou školu v Ostrově obor strojírenství. Na tento obor mě přihlásily moji rodiče jelikož jsem nemněl nejmenší tušení co bych chtěl v budoucnu dělat kromě orinéntačního běhu který mě neuživý ani až budu na světové úrovni.
Rozvrh hodin Džejkoba | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Hodina | 0. | 1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. | 8. | 9. | |
Den v týdnu | pondělí | SPS | MEC | CSJ | STT | MAT | ANJ | ||||
úterý | ANJ | TED | TED | SPS | MAT | FYZ | ZEA | ZEA | |||
středa | PRA | PRA | PRA | TEV | KLV | TYZ | MAT | SPS | |||
čtvrtek | PRO | TEV | ICT | ICT | CSJ | OBN | |||||
pátek | ANJ | STT | PGV | PGV | MEC | SPS |
Tak na prvnim místě je jednoznačně řízek s bramborovým salátem sice se jí převážně o Vánocích ale jeto prostě banger. Na druhém místě je svíčková se šesti od mojí babičky. a na třetím místěje hermelín s braborama. Za mě je to nejlepší chálec.
Takže budeme potřebovat gril a samozřejmě nějakej ten hermelínek. Hermelínky musíme nějak okořenit ale to je na každém co má rád. Gril si pořádně rozpálíme a hermelínky na něj položíme. Grilujeme 5 až 10 minut na každé straně. Pokud grilujeme kratší dobu, tedy přibližně 5 minut na každé straně, sýr bude tužší a méně rozteklý. Pokud grilujeme každou stranu 8-10 minut, sýr je pak krásně vláčný a tekutý. A takhle se dělaj hermelínky.